Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání - listopad 2010

 

Bděte tedy, protože nevíte, v který den váš Pán přijde.

(Mt 24, 42)

 

Pokoj Tobě soluňáku,

po delší době Tě opět zdravím. Blíží se adventní doba, proto jsem na úvod vybral verš z evangelia 1. neděle adventní. Tím nás pán Ježíš nabádá, abychom žili jako praví křesťané, tj. abychom konali dobro a chránili se hříchu. Máme se snažit, aby naše duše byla neustále v milosti posvěcující a my se mohli kdykoliv beze strachu setkat s naším Pánem. Milost posvěcující získáme upřímnou lítostí nad svými hříchy a vyznáním ve svátosti smíření. Věřím, že všichni ke svátosti smíření před vánoci půjdeme.

První nedělí adventní nám také začíná roční cyklus A, ve kterém budeme slyšet při nedělních mších svatých Matoušovo evangelium.

Také Tě chci pozvat na další naše setkání, které se uskuteční 26. - 28.11. 2010 na faře v Olbramkostele. Začíná se v pátek v 16:30hod mší svatou a končit se bude v neděli po obědě. Jak sis určitě všiml, tentokrát bude naše setkání o den delší. Nebude se končit v sobotu, ale až v neděli, abychom spolu mohli strávit více času. Pokud se rozhodneš přijet, dej prosím vědět na mail michal.cvingraf@seznam.cz nebo janu.karel@seznam.cz. Je to důležité, abychom věděli, kolik máme nakoupit potravin. Také Tě prosím, jestli je to možné, o nějaké potraviny do společné kuchyně. Sebou si vezmi spacák, karimatku, ministrantské oblečení, Bibli, poznámkový blok a tužku, sportovní oblečení, a pokud je to možné 50 Kč na ubytování a stravu. V příloze posílám přibližný program setkání.

Můžeš se také za naše setkání modlit, abychom je společně prožili v radosti a ke cti a chvále Boží.

V modlitbách

                                                                                                                             Michal Cvingráf.


Program:

 

Pátek:

-mše sv. (liturgická skupinka)

-večeře (skupinka vaření)

-přednáška o rytířství

-společná adorace (kompletář), (liturgická skupinka)

 

 

Sobota:

-modlitba v kostele (+ ranní chvály), (liturgická skupinka)

-snídaně (skupinka vaření)

-přednáška o mši sv.

-mše sv. (liturgická skupinka)

-pomoc venku a na faře

-oběd (skupinka vaření)

-hry venku + zpěv

-přednáška o Písmu

-adorace (liturgická skupinka)

-večeře (skupinka vaření)

-film, (noční hra)

-průvod a modlitba na hřbitově se svíčkami, kompletář na faře (liturgická skupinka)

 

Neděle:

-modlitba v kostele + ranní chvály (liturgická skupinka)

 

-snídaně (skupinka vaření)    

 

-nácvik na liturgii a příprava oběda

-mše sv. (liturgická skupinka)

-oběd (skupinka vaření)

-úklid

(Dopis od Káje:)

Ahoj borci,
letos budeme mít setkání v trochu netradičním stylu. Od o. rektora jsme dostali povolení scházet se s vámi po celý víkend, to jest od pátku do neděle. Bude tedy čas nejen na modlitbu a témátka, jako je například "rytířství", ale taky čas si zahrát nějakou bojovku venku, trochu si zařádit,podívat se na film nebo se naučit uvařit něco pro druhý. Je nás asi šest bohoslovců a každý připravuje něco spešl pro vás. Zkuzte se prosím ozvat jak to s váma vypadá, kdo přijedete ať víme co všechno připravit,kolik jídla vzít, i když uvítáme když vezmete něco na sváču taky.
 Pokuď se nebojíte strávit víkend v bojových podmínkách tak se těšíme na tuto společnou akce, která se koná od 26.listoupadu do 28. listopadu v Olbramkostele na faře

+ a zdraví váš bojový tým

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář