Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježíš jim řekl: „Jděte do celého světa a kažte evangelium všemu stvoření.“ (srov. Mk 16,15)

 

 

 

Pokoj tobě soluňáku,

 

blíží se prázdniny a s nimi množství aktivit, které všechny lze použít k šíření dobra ve světě. Jednu z možností, jak dobře využít prázdninový čas, ti nabízím. Jedná se o týdenní misijní pobyt v Jeníkově, kterým už mnozí z nás prošli. Letos se tyto misie uskuteční od pondělí 19. 7. do pondělí 26. 7. Budeme odjíždět z vranovské fary ve 14 hodin.

S sebou si vezmi Písmo svaté, ministrantské oblečení (můžeš-li), dále spacák, oblečení a obuv do deště i do sucha, sešit a tužku, plavky, kartičku zdravotní pojišťovny, můžeš přibrat něco do společné kuchyně a dobrovolný příspěvek na krytí nákladů.

Už teď se můžeš na pobyt v Jeníkově připravovat modlitbou, třeba k Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu. V pátek 11.6. budeme slavit slavnost Božského srdce Páně a v litaniích k Srdci Pána Ježíše je krásná modlitba:

 

Ježíši tichý srdce pokorného, přetvoř srdce naše podle srdce svého.

 

Tuto modlitbu, pokud si vzpomeneš, se můžeš pomodlit několikrát denně za nás navzájem a za všechny lidi, se kterými se setkáme.

Pokud bys se chtěl zúčastnit, dej mi o tom vědět na mobil: 732 690 783 nebo

e-mailem michal.cvingraf@seznam.cz , nebo přímo o. Markovi Dundovi 731 402 742, marek@fatym.com . Přeji pěkné prázdniny a těším se na setkání.

 

V modlitbách vzpomíná a zdraví

  Michal Cvingráf.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář