Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naléhavá prosba o modlitbu

19. 3. 2010
Chvála Kristu!
Dnes jsem se od o.Marka dozvěděl, že soluňáka Tomáše Weissa (mladšího bráchu Ondry) srazil autobus. Psali mu to ve středu. Leží v Brně v umělém spánku. Jeho stav je prý stabilizovaný. Prosím Vás, modlete se za něj a dejte vědět i jiným.
Předem děkuje Jan Kříž.

P.S. Nezapomeňte na Cyrila s Metodem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosba o modlitbu za ty, kdo ji potřebují

maminka J.,7. 7. 2022 8:45

Drazí, prosím vás o modlitbu za děti a jejich rodiny. Pro Jitku, Milana, Marka a Janičku prosím o modlitbu za osvobození od zlého a od psychické poruchy, zvláště pro Jitku za dary uzdravení a životní síly a pro Milana zvláště za dar obrácení, pro všechny pak za dary pevné víry, za dary Ducha svatého, za trpělivost, odpovědnost, pracovitost, vytrvalost, poctivost, lásku, vstřícnost a pokoru.

Naléhavá prosba o modlitbu

Jana,8. 9. 2013 11:33

Moc Vás prosím o naléhavou prosbu o modlitbu, aby mého syna Jiřího a jeho přítelkyni Pavlínu osvítil duch svatý a urychleně jim něco přišlo tento týden do cesty a odkoupili si byt po mé tetě na Letišti 1171 a časem jej zrekonstruovali, nepřeji si, aby se stěhovali oba dva k nám. Amen.

aktuálnější stav

Pavel,27. 3. 2010 21:54

Prý už je Tom celkem v pohodě, normálně jí, pomale chodí a mělo by to být bez následků. Příští týden možná půjde z nemocnice domů.

stav...

Pavel,25. 3. 2010 16:43

Moc nevím, jak se mu daří teď, vím, že ho minulé úterý srazil autobus, měl rozbitou hlavu a krvácení do mozku, teď už je to prý lepší, je v Brně v Dětské nemocnici. Pokud se dozvím víc, napíšu to pravděpodobně sem-jako další komentář.

Jaký stav?

Vašek,24. 3. 2010 21:50

Jak je na tom dnes?